Marco brengt de nacht door in zijn tent aan de prachtige Hunze in Drenthe. Met de hengels op de rodpod is het wachten op een dikke karper...

Slapen
In deze prachtige omgeving is het goed toeven. Marco ontwaakt met het opkomende zonnetje, bakt lekker een eitje en besluit om zich nog even lekker om te draaien. Terwijl Marco over dikke karpers droomt wordt vanuit het niets zijn hengel van de steun getrokken. Kijk hieronder de film.

Wist je dat VisTV iedere vrijdag een nieuwe video post op YouTube? Mis geen video en abonneer je op ons kanaal!

GERELATEERDE BERICHTEN
Nieuwe video: Rotterdamse stadskarper

In deze nieuwe YouTube video neemt Ties ons mee naar zijn achtertuin. Midden in Rotterdam gaan we karperen! 

Iraanse barbelen en snoekende Belgen in Studio VisTV

Komende zondag om 9:00 uur zie je op RTL 7 de 4e herhaling van Studio VisTV. In deze aflevering zijn onder andere avonturier Arnout Terlouw en de mensen achter Project Visserslatijn te gast. Verder gaan wetenschapsjournalist Arno van ’t Hoog en roofvisser Willem Stolk dieper in op de vraag of vissen kleuren kunnen onderscheiden.

 

Jerkbait basispakket

Speciaal voor iedereen die wil beginnen met jerkbait vissen hebben we een voordelig starterspakket samengesteld. 

Opnamen VisTV 2018 in volle gang

Terwijl de herhalingen van VisTV 2017 en Studio VisTV lopen. Zijn wij alweer druk bezig met de opnamen voor een nieuw seizoen VisTV!

VisTV terugkijken?

Heb je een uitzending van VisTV gemist? Of wil je een oude aflevering terugkijken? Geen probleem, kijk hem terug met VisTV gemist. 

VisMasters Live gemist?

Heb je 08 juni de VisMasters gemist? Geen probleem. Je kunt de 2 uur durende viswedstrijd tussen Jurgen Spierings en Jan Zekveld gewoon terugkijken. 

Tangram Media
Tangram Media
Dijnselburgerlaan 1-18
3705 LP Zeist
030-6963062